27.04.2018- 27.04.2018
2018 - 2019 Farabi Sonuçları (Gelen Öğrenci)

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanarak Üniversitemize gelmeye hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir :

1. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerine ilişkin öğrenim protokollerini, bölüm koordinatörleriyle birlikte hazırlayıp, kendi üniversitelerinin FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNE teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirtilen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. Katkı payı/öğrenim ücretini ödeyen öğrencilerin Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen kayıt yenileme tarihleri arasında da ders kayıtlarını KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZDE yaptırmaları gerekmektedir.

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisini ve bir adet fotoğraf (kimlik basım işlemlerinde kullanılmak üzere), ders kayıt tarihleri arasında Koordinatörlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerinin Koordinatörlüğümüze ulaştırılması gerekmektedir.

* Üniversitemizde açılan tüm derslere http://bbs.adanabtu.edu.tr/ bağlantısı AKADEMİK PROGRAMLAR sekmesinden erişebilir.

ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ