27.04.2018- 27.04.2018
2018-2019 Farabi Sonuçları (Giden Öğrenci)

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI'ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

Öğrencilerin Bölüm Koordinatörleriyle birlikte Öğrenim Protokollerini (her yarıyıl için dörder nüsha) hazırlayarak 07 Mayıs 2018 tarihine kadar Bölüm Koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Birimlerin hazırlanan öğrenim protokollerini Yönetim Kurulu Kararıyla birlikte Koordinatörlüğümüze 09 Mayıs 2018 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

* Farabi Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken Belgeler :

1. Öğrenim Protokolü (4 Adet Güz-4 Adet Bahar için doldurunuz.)

2. Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet)
(Belgeyi bilgisayar ortamında doldurup, fotoğraf yapıştırarak bölüm koordinatörüne imzalattırınız.)

3. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet)

Belgeyi bilgisayar ortamında doldurunuz. Banka Hesap bilgileri kısmına mutlaka IBAN numaranızı yazınız. Üniversitemiz TC. Ziraat Bankası ile anlaşmalı  olduğundan Eft masrafı kesilmemesi için TC. Ziraat Bankasında hesap açtırmanız yararınıza olacaktır. IBAN Numaranızı banka şubesinden öğrenebilirsiniz.

4. Öğrenci Beyannamesi (2 Adet)
(Belgeden çıktı alarak ad-soyad yazıp imzalayınız)

5. Öğrenci Bilgi Formu (2 Adet)
Belgeyi bilgisayar ortamında doldurunuz

6. IBAN Numarası (Banka Hesap Cüzdanı Fotokopisi)

7.   Çalışma Bildirim Dilekçesi
(Belgeye Nüfus Cüzdanının arkalı önlü Fotokopisi ekleyerek bilgisayar ortamında doldurarak imzalayınız. )

8.SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (SGK İl Müdürlüğünden alabilirsiniz.)

Önemli, Bakınız : http://www.yok.gov.tr/web/farabi

** Kabul olan giden öğrencilerin yukarıda sıralanmış olarak belirtilen 6 (altı) adet belgeyi 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Farabi Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT : FARABİ kapsamında KABUL alan öğrencilerin herhangi bir sebeple FERAGAT etmeleri halinde, en kısa sürede FERAGAT dilekçelerini Koordinatörlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.