26.05.2017- 26.05.2017
2017-2018 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

KESİNLEŞMEYEN SONUÇLARA GÖRE ASİL ve YEDEK LİSTESİ için  TIKLAYINIZ.

1.Listede Asil olarak belirtilen öğrencilerin nominasyonları tercih ettikleri üniversitelere yapılacaktır.

2. Ekte yer alan liste nihai yerleştirme listesi değildir. Nihai yerleştirme listesi Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen bütçe belirlendikten sonra ilan edilecektir.

3. Erasmus Öğrenim Hareketliliği için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize tahsis edilen bütçe belirlenene kadar, tüm başvuru sahipleri aday statüsündedir. Başvuru sahibi, ASİL olarak ilan edilse ve nominasyonu yapılsa dahi kontenjanlarımız belirlenene kadar adaydır.

4. Yedek listesinde yer alan öğrenciler Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden hibesiz olarak faydalanabilirler. Hibesiz olarak yararlanmak isteyen öğrencilerin 30 Haziran 2017 mesai bitimine kadar dilekçelerini Dış İlişkiler Birimi'ne teslim etmeleri gerekmektedir.